Projecten

Het project Residence Groen Avegoor is gelegen te Ellecom (gemeente Rheden) in de provincie Gelderland.

De fantastische locatie ligt middenin in een natuurgebied en is goed bereikbaar vanaf alle snelwegen in de omgeving. Ook zijn de mogelijkheden voor het gebruik van openbaar vervoer (bus en trein) aanwezig.
In totaal worden er 16 woningen met garage en extra gemeenschappelijke parkeer-voorzieningen ontwikkeld.

De woningen worden gebouwd onder "GIW" garantie met Politiekeurmerk veilig Wonen, waarbij het programma van kwaliteit en veiligheid is afgestemd op duurzaam bouwen


Droomhuis Duitsland is een in Duitsland gevestigde onderneming welke zich bezig houdt met aankoopbegeleiding en emigratie advies. Een huis kopen in Duitsland is met name interessant voor 50-plussers die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving en een huis, gericht op de toekomst en ouder worden (gelijkvloerse bewoning, dichtbij voorzieningen!)

Een huis kopen en wonen in Duitsland. Wij helpen u deze droom te realiseren!

In het woningaanbod van Droomhuis Duitsland vindt u vrijstaande huizen, villa┬┤s, bungalows, boerderijen, etc. en heel veel informatie! Bij uw emigratie naar Duitsland adviseren wij u over ziektekosten, belasting, sociale zekerheid, financiering, verzekeringen, invoeren auto, nieuw bouwen, hypotheek, kortom: alles wat er komt kijken bij emigreren naar Duitsland. Een koophuis in Duitsland, ook voor u!

Veel mensen zijn u al voorgegaan en hebben een huis gekocht in Duitsland. Dit is niet zo verwonderlijk, want wonen in Duitsland biedt veel voordelen. De woningmarkt is aantrekkelijk en de prijzen van koophuizen en bouwkavels in het grensgebied in Duitsland zijn aanmerkelijk lager dan in Nederland. Maar bovenal is het nog mogelijk de rust en ruimte te vinden die in Nederland nog maar moeilijk te vinden is. Met onze website willen wij u behulpzaam zijn bij het zoeken naar uw droomhuis en het voorbereiden van uw emigratie naar Duitsland.

Vrijstaand wonen voor de prijs van een rijtjeshuis in Nederland!
Dit geldt ook voor nieuwbouw ! Laat u verrassen door de lage prijzen, geen fictie maar realiteit ! Niet alleen de huizenprijzen (40 tot 50% goedkoper dan in Nederland) maken het aantrekkelijk om een huis te kopen in Duitsland, ook het woongenot, de ruimte en het feit dat u gewoon de hypotheekrente kunt blijven aftrekken zijn een belangrijk motief ! (onder bepaalde voorwaarden, zie onze website voor meer informatie).

Bezoek voor meer informatie en een uitgebreid aanbod aan woningen in de grensstreek onze website www.droomhuisduitsland.com.

Uw Droom is Onze Zorg!